Saturday, October 20, 2012

Nothing matters more... petang Sabtu nan indah

.

Ini percubaan menggunakan hp cap arnab yg berusia 5 tahun ni...



video



Aku cuba dengar dalam laptop, buka guna VLC tapi tak ada suara. Cuba masukkan ke sini pula. Harap-harap boleh.






.

11 comments:

sepa said...

ooo... Nothing Else Matter - Metallica.!

*eh, kod D-minor (dengan plucking) yg ko ajar aku dulu, aku masih ingat... hehehe....
itu je la kod yg aku tau. :D

Nizam.Ariff said...

sepa,
upgrade sikit lagi la...

jeb said...

layan jugak ko metallica..ingat layan lagu2 ahmad jais je..kehkehkeh

Nizam.Ariff said...

jeb,
hahaha.. .lagu raya ahmad jais menyentuh kalbu weh.... ko jangan tak tau...

tasekM said...

abang najwa latep gamaknya nih...

:D




.

Jna marcello said...

bravoooooo~!!! nzam mcmne awk masukkan video ni?? na nk try tp xbole laa tolong AJAR sifu ;)

Nizam.Ariff said...

TM,
ko tengok la nanti... tetiba je aku jadi retis blogger kakakaka...



Jna,
aku pun baru 3 kali buat.. hahaha

kat template new entry tu, kat sebelah icon import photo tu ada icon import video... tekan tu je. aku guna 3gp... yg lain aku tak cuba lak boleh terima ke tak...

Lady Windsor said...

Eh apsal aku tak leh tengok aaa? Hangenn...

Nizam.Ariff said...

LW,
ko dari dulu tak bleh tengok...
utube boleh tgk tak?

kalau utube boleh tapi yg ni tak bleh, cer check pop-up blocker atau apa2 yg berkaitan...

Lady Windsor said...

Ok..utube bleh...nanti aku cek..walaupun aku ni blur IT..banyak benda tak boleh tengok...apsal la eh...ke iPad aku yg problem.

Nizam.Ariff said...

LW,
dah dengar suara budak... dah ok la tu...



.

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com