Wednesday, December 19, 2012

AES oh AES...!

.



"He looks like me but he's not me, he drives a car like mine but it's not mine." 




Kata Hasri di sebuah mahkamah apabila dia diunjukkan beberapa keping foto oleh pihak pendakwa dan diminta memberikan ulasan tentangnya. Di dalam foto itu ada imej sebuah kereta sedang melintas simpang empat sedangkan lampu isyarat masih berkeadaan merah. Wajah pemandu kereta itu juga kelihatan kerana imej wajahnya telah dibesarkan.








.

15 comments:

smbotak said...

dia menambah, "at that time, i was driving in a clearly day but there's a sudden flash shooting on my face. stupid paparazzi!"

rupanya dia bercita-cita nak jadi penyanyi satu masa dulu...

Nizam.Ariff said...

SM,
Kakaka...Lepas tu dia cakap " and because of that flashlight, I was caught in an accident and I would like to sue the AES service provider..".... haruuuuu..

kucingorengemok said...

dah pasang baru nak 'selesaikan beberapa isu'

tetiba aku rasa nak makan ayam tengkorak

sudipVSsenduk said...

sentiasa pakai topeng power rangers semasa memandu... percayalah, ia sangat membantu

cinta said...

good statement. keh3..

Kesuma Angsana said...

he he suka statement tu

Nizam.Ariff said...

KOG,
weh... semalam ko makan, hari ni ko nak makan tengkorang ayam lagi? Hari-hari ada pasasr malam ke pun?... hahahaa



Sudip,
Kah kah kah....
kalau gitu, kereta pun kena make-up macam kereta Bat Mobil (Batman)



Cinta,
statement yang aku rasa aku pernah dengar tapi tak ... hahaha



KA,
statement pelepass diri...

Jna marcello said...

Na x stuju langsung system bongok ni ;D ..na pg jb kena Aes tp dalam mase sepuluh minit kena lagiii APA MASALAH nyaa????

Nizam.Ariff said...

Jna,
Masalahnya... ko bawak laju2 sangat... kakakaa...

tapi, kalau selang 10 minit kena lagi, takkan nak bayar 2 kali atas kesalahan yang berlaku pada masa sama? Takpe.. peguam negara tengah betulkan aspek teknikal pendakwaan...

tasekM said...

paling sedap.
kat satu simpang dekat mana ntah.
traffic light dah tukar hijau dan kenderaan start bergerak, tiba2 menatang mesin tu flash.
apa kes?


.

Lady Windsor said...

AES ke, AIS ke, aku layan jer...

Nizam.Ariff said...

TM,
DIa flash orang lain kat jalan sebelah kut...


LW,
Kalau pemegang konsesi swasta tu nak bonus lebih, dia cas kaw-kaw takda ampun mahap kat datok lagi la lepas ni...

kak nora said...

selamat petang salam kenal dr bunda..

sepa said...

kat sini ada satu jeh menatang AES tuh. tapi, yg satu itu bukan dalam laluan aku ar...

:)

Nizam.Ariff said...

Kak Nora,
Salam buat Kak Nira juga...


Sepa,
Ko jangan anggap ko boleh selamat. Kat balik pokok masih ada abang polis tau....

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com