Thursday, March 7, 2013

Sweeping and Mopping Operation at Lahad Datu

.

Mula-mula sapu dahulu, kemudian baharulah mop... tapi hati-hati... kelengkapan kenalah cukup.








.

13 comments:

Daddy Ziyyad said...

last sekali kasik polish

Kniedaz said...

time mop jangan buh sabun banyak sangat..licin nanti jatuh

Nizam.Ariff said...

Daddy Ziyyad,
hahahaaaa....



Kniedaz,
hahahaa....

aza ni said...

habuk dia melekat gila bro....kena grind

Nizam.Ariff said...

azani,
bawa bulldozer je, kasi rata je ... hahaha

sudipVSsenduk said...

bukan mopping & searching ke? sudah tukar ka...

Nizam.Ariff said...

Sudip,
aku ingat pun macam tu...
tapi aku check balik, the Star tulis sweeping la pulak..

sepa said...

kiut eh lukisan nih....!

ko lukis ker.?! ko ada bakat melukis yer.?!


:)

sepa said...

brader, memandangkan keadaan di Lahad Datu itu memerlukan penglibatan dari ramai pihak, aku rasa, kita berdua kena volunteer la...

bukan jadi sojar atau abang polis, atau dresser...

...tapi, jadi seorang


SAPPER


...


Lola Momon said...

member aku pernah cakap..korang senang, apa-apa jadik balik semenanjung. Aku??

Nizam.Ariff said...

sepa,
aku pun ada bakat melukis taw... hahaha

Sapper tu mende? aku tak tau...


Lola Momon,
Dia duk Sabah ek?

sepa said...

ala ko nih.! manja betul.! gugel je la.
eh, aku dah gugel.
nih maksud Sapper :
"A sapper, also called pioneer or combat engineer, is a combatant or soldier who performs a variety of military engineering duties such as bridge -building, laying or ..."

Nizam.Ariff said...

Sepa,
Ooooo.... pelik benar bunyinya...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com