Saturday, June 8, 2013

Berdiam diri...

.



Mungkin ada yang merasa pelik kerana aku senyap sepi.
Tapi ramai yang tak perasankannya.

Ya, aku bersunyi sepi dalam dunia sini dan dunia sana.
Kerana aku terasa penat menyalak di sini setelah lebih 5 tahun.

Sekarang masanya aku lihat kembali apa yang aku tulis.
Manalah tahu ada entri-entri yang mengusik perasaan sendiri atau orang lain.


Ada masanya diam itu satu usaha yang berat.







.

9 comments:

ummuaidan said...

semoga menyepinya membawa lebih manfaat..

Aishah Jahirah said...

wuu mmg xpasan sbb saya pun sama sepi.nak ngadap blog selalu takde masa....

ASH said...

Teringat lagu noor_kumala_sari.

Tijah said...

Kan? Baru sekarang terasa betapa sepi itu indah. Aku update lg lepas 2 bulan lah. Hehe

Nizam.Ariff said...

ummuaidan,
Ya... semoga begitulah...


Aishah Jahirah,
dah datang salah satu dari 5 perkara tu...


Ashley,
Ada ek?
Aku tak tau lak tajuknya...



Tijah,
Ko memang!
Suka buat orang merindu... huhuhu

Lady Windsor said...

aku diam on n off..ikut mood. kalau mood dah hilang susah nakambik feel..

Nizam.Ariff said...

LW,
ko ni jenis kalau dah sejuk lambat nak panaskan semula ek...

tenku butang said...

selamat kembali..

Nizam.Ariff said...

tenku butang
terima kasih kerana sudi bertandang lagi...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com