Monday, June 23, 2014

Empat botol tabung uji...wow!

.





Kawan-kawan kata dia orang akan ambil darah sebanyak 4 tabung untuk diuji. Aku ingat kena cucuk 4 kali, rupa-rupanya tak....


Nasib baik nurses di situ pandai memujuk dan mengambil hati...dengan memanggil aku 'encik'.

Kalaulah mereka panggil aku 'pakcik', siaplah...aku akan menjerit melolong merempan guling-guling sambil hempas-hempas badan ke lantai, lepas tu berlari-lari keliling hospital....biar dia orang kejar untuk nak ambil darah aku.





.

8 comments:

Kakzakie said...

Hihi... tak adanya nurse nak kejar. Oh... penakut jugalah ye sungguh kakak tak sangka:)

Nizam.Ariff said...

Kakzakie.
Ingatkan kena 4 kali cucuk, seriau la juga.....haha

Daddy Ziyyad said...

hahaha.. ni 1st time kau ambik darah ke, pakcik? hahahaha

Nizam.Ariff said...

Daddyz.
Tak lah first time...tapi bila dgr 4 tabung uji ingatkan kena cucuk 4 kali tadi...manalah aku tau saiz tabung uji tu kecik je... Hahaha

Ha Md said...

haha.. drama betul baca entry ni.. hehe..

Nizam.Ariff said...

Ha Md.
Hahaha....saja je sukakan hati sendiri...

tasekM said...

dasar takut jarum, kan..?

:D



.

Nizam.Ariff said...

Tasekm.
Alaaaa...jarum tu halus je. Tak takut jarum...
Takut kena cucuk...ai tak sangguppp youuu...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com