Tuesday, June 16, 2009

Sikit punya lentok

.


Terkulai, terjelai, pasrah untuk diapa-apakan oleh Mama.


Cis! Aku pun tau jeles jugak. Aku pun nak jugak terlentuk di gendongan Mama... a agaga gaga gigi gugu...





Nak kena sunat si Jagad ni. Malam ni dia kena tidur luar!




.

26 comments:

SHIMI said...

agak2 Mama boleh ke gendong ko

Nizam.Ariff said...

Shimi,
Rebeh tangan dia kut.. hahaha

addyaholix said...
This comment has been removed by the author.
addyaholix said...

sebab tu aku kata ko ngada bang nizam. dengan si jagad pon nak cemburu. haha!

nak tengok aku macam dulu? komen blog orang diwaktu tengah malam(dah pagi sebenarnya) sampai dua tiga empat kali.

addyaholix said...

boleh ke mama nak gendong ko bang? bukan terlebih berat ke? haha!

ok ok aku ngusik bang. bukan cakap ko gemok pon. walau hakikatnya mungkin ya. siapa tahu. ko tak pernah nak letak gambar.

pernah jumpa kak tasik ngan kak waterlily kan? takpe nanti aku cuba tanya-tanya apa size ko bang =)

addyaholix said...

ok yang ni saja nak cukupkan tiga.

empat sebenarnya. cuma nak bagitahu 'comment deleted' tu aku yang punya kerja. haha!

malam bang nizam!

Pyanhabib said...

yang kena tidur kat dalam tu ada mesyuarat ke?

ashley said...

Dia lentok kat Mama sebab Mama ada taik lalat pemanis..

KO mana ada..
Taik lalat masam ada laaaa.

ahaks..

Insyirah said...

Saya tak prnh bela kucing. Tapi member saya cakap..kucing ni menggatai juga! Haha.

Nizam.Ariff said...

Addy,
Comment deleted.

Addy,
Mestilah cemburu. Dia dah curi masa yang sepatutnya dia belai aku... hehehe

Addy,
Aku? 180cm, 105kg - semalam baru check. Amacam?

Addy,
Aku tak pernah jumpa dia orang lagi. Nanti-nanti kut. Masing-masing pemalu sebenarnya. Aku nak cakap over phone dgn Tasek pun dia mengelak... katanya suaranya macam LRT, tak boleh cakap. HAhahaa

Pyanhabib,
Ada 2 makna tu.
Satu- mmg ada mesyuarat sulit sebelum tidur.
Dua- di dalam Kabinet dia orang tertidur semasa bermesyuarat.
Hehehe...

Ashley,
Eh, mana tau Mama ada tahi lalat pemanis? Pernah jumpa Mama ke?

Insyirah,
Kucing jantan memang gatai kat pompuan, esp yg blum kawen. Jagad pulak mengada-ngada.

Aku pernah cakap, aku nak potong ekor Jagad, nak awetkan untuk buat key chain.... Mama marah. Hahaha

tasikmerah said...

kak ashley, mama tu mmg ada taik lalat pemanis. mmg sikit punya manis. aku tak pernah jumpa mama tapi betulkan nizam...? kikiki....

nizam, sila diet ok! 105kg dh nk sama berat beruang ok!








larikkkkkkkk......



.

addyaholix said...

takpe saiz apa pon bang. janji mama sayang. tapi aku tetap syak mama sayang jagad lebih. tengok cara mama belai jagad. tak tahu la pulak camna mama belai ko bang. haha!

tasikmerah said...

suara lrt tu lagi ok la dr suara keretapi barang!


:p




.

tasikmerah said...

addy, jom kita bayangkan sama2 mcm mana rupanya nizam dibelai! kikikiki.....








aku bayangkan.... errr... tak de mendelah!

muahahahaha...

:p

addyaholix said...

kak tasik,
jangan bayangkan. tak baik tengok aurat orang. hishh akak ni haha!

Nizam.Ariff said...

TM,
EH, kamu pun tau?
Aikk.. korang berdua ni buat pertemuan sulit dgn Mama yek?

Addy,
Dia memang tak mampu nak belai aku semuanya. Dia cuma boleh belai yang patut-patut je.. MUAHAHAHAHHAA!

TM,
Suara LRT suka berdecit-decit masa tekan brek. Geli taik telinga... hahaha


TM,
Hah, bayangkan... 180cm tinggi aku. Nisbah itu adalah benar untuk seluruh anggota badan aku, termasuk yang tersorok yang ko tak nampak... MUAAAAHAHAHAHA


Addy,
TM peduli apa. Dia mampu telanjangi aku hanya dengan fikirannya! Dahsyat woo... nak tutup pun tak guna. Dia boleh nampak... hahhaa

Princess Liyana said...

hahaha itupun nak jeles...ahaks! ;P

addyaholix said...

ko pon layan bang. mana kak tasik tak bayang macam-macam. hishh!

aku muda lagi bang. budak-budak mak aku kata. jangan rosakkan fikiran aku dengan benda-benda macam tu bang. haha!

Nizam.Ariff said...

Princess,
Bila dah kawen memang jeles pun meningkat... hehehe


Addy,
Mengikut teori termodinamik, alam akan cenderung kepada entropi yang meningkat... maknanya, fikiran akhirnya akan rosak jua.
Meh aku rosakkan... hahaha

tasikmerah said...

nizam, ko ni pelupa ke buat2 lupa nih....?

aku syak kak ashley tu tau mama ada taik lalat tu pun disebabkan oleh kejadian yang sama nih...




.

tasikmerah said...

Addy,
TM peduli apa. Dia mampu telanjangi aku hanya dengan fikirannya! Dahsyat woo... nak tutup pun tak guna. Dia boleh nampak... hahhaa <------- FITNAH! FITNAH!


muahahaha... :p



.

ashley said...

Nizam,
ko punya blog ni aku dah sekodeng dari seawal entry ..ha ha ha..

pi jengah balik entry lama ko!

Water Lily said...

Muahahaha..ngan makhluk chomel pun nak jelesss.

ps: no tel dah dpt.kalau pi SA kak sms okay

Nizam.Ariff said...

TM,
Ye ke? Gambar kat entry lama tu kot? Ada ke gambar tu? Hish, mana aku ingat.


TM,
Eleh... malu le tu. Hahahaa.. mesti pipi merah-merah.

Ashley,
Ada gambar mama ke? Kena buang balik le kalau gitu, Mama dah terkenal... muahahahaa.

Waterlily,
Wokey. Set kat kedai mamak wifi mana. Kita buleh buat entry sama-sama... hahahha

ashley said...

Dah terlambat..
aku dah kutip dulu!!
ha ha ha..

siap ko!

Nizam.Ariff said...

Ashley,
Aaaaaaaa......

Cepat kasi balik... aku sanggup berbuat apa saje... aku rela diperapa-apakan, kalau perlu...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com