Thursday, March 24, 2011

Hibernasi 2 : Tik ... Tok... Tik.... Tok...

.
Tik.. Tok... Tik... Tok




There goes another minute...


... just another hour.....
... another day...


And





... another Life !!!




Updated at 5pm today:

Melalui Electronic Data Interchange (EDI), maknanya gtalk, aku tulis ini kepada Mama...


Tik... Tok... Tik... Tok... Tik
Jam dinding berbunyi
Balik... balik... balik
Itulah bunyinyer








.

13 comments:

NM02 said...

tak sanggup tgk jam ada gambar tengkorak tu... mak seram nok!

AZANI said...

zam
keluar kejap ambik angin ya?

tasekM said...

kejap.
lu yg declare berhibernate tapi hari2 ada n3 tapi yg gua haram tak hibernate pun tak de n3 baru ni cemaner kira nih...?


.

Aku said...

NM02,
saja... ingat mengingati... hahaha

Azani,
Sambil sambil jer nih.... main -main jer...


TM,
Lu dah pengsan kut... hahaha

ckLah said...

Tik tok tik tok....


(Sekadar menyambung...:D)

Aku said...

Cklah,
dateline pertama...isnin nih... arghhh...!

tasekM said...

dalam pada argh... argh... tu pun ngadap blog lagi tu...

pegi buat thesissssssss...
pegi buat thesissssssss...






.

kakpah said...

jam sekarang berbunyi tik tok tik tok lagi ke...

Cikgooden said...

seruan tik tok tik tok malam jumaat...aku dulu, time nak menaip tesis laaaaaa itu jam nak update blog..bila selesai tess..blog haram update..

Aku said...

TM,
Ko tau tak, time ni la idea mencurah-curah...! aku nak hapdet sejam sekalipun bulih ni...

Kakpah,
Itu bunyi jam biologi...
Bunyi jantung dan nadi sebenarnya...


Cikgooden,
Hang dah lepaih kan?
betui tu... time ni la idea mencurah2..

Jap tadi baru aku sms boss aku, aku nak emergency leave sok pagi. Tak sampai 2 minit dia call aku balik, kasi tips camner nak cilok kat thesis tu... hahaha

AZANI said...

salam zam
semoga kau berjaya menghasilkan thesis yang gemilang

dan sempoga samada PhD atau Masters yang kau buat menjadi kenyataan

AZANI said...

salam zam
semoga kau berjaya menghasilkan thesis yang gemilang

dan semoga samada PhD atau Masters yang kau buat menjadi kenyataan

March 24, 2011 10:53 PM

Aku said...

Azani,
lepas jer cukuplah.. buat apa nak susah-susah macamnak ke bulan pulak..

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com