Saturday, October 8, 2011

Dacing senget...

.


Syabbassssss..... kerajaan!



Ucapan terima kasih dan bersyukur bertalu-talu diucapkan dan di siarkan di Berita 1pm (TV1).
Ucapan berbesar hati atas anugerah.... Amat dialu-alukan. Siapakah ..? KSN, pegawai kerajaan....



Kenapa tak ditemuramah pegawai / pekerja swasta?

Beranikah mereka....? sedangkan MTUC sendiri dah meluahkan rasa hampa (BHarian)...




Dacing yang senget....!


Pendapatan sama-sama kumpul, dari sumber semua orang.

Tapi, kenapa pengagihan belah-belah sana jer...?

Apa yang aku dapat? Cukai rokok tak dinaikkan.. hahaha.




Hmm... bila GST nak diumumkan?

Tak sabar nak tunggu ni.... ye la, kalau tak mana nak tampung belanjawan 2012.



.

4 comments:

sepa said...

aku agak dacing tuh kan, engselnya dah lekat2...
dlm criter mocking bird, bebudak ludah2 kat engsel spy tak bunyi.
ko cuba ludah2 la jugak engsel dacing tuh, mgkn boleh balik berimbang... :p

Aku said...

Sepa,
baik aku ludah kat kasut dia org... hahaa


weh, masa segmen gilap-gilap kasut hari tu, aku ada offer sapa-sapa nak aku ludah supaya senang nak gilap kasut... tak ada yg mahu...pelik sungguh sedangkan aku nak tolong...

manusia oh manusia.....hmmmm

sepa said...

memang betul tuh brader. boleh berkilat wo. waxy n glazy lg tuh...
tp aku agak, penampo yg sggh dulu... hahaha...

Aku said...

Sepa,
pipi aku pun waxy dan glazy gak la nanti... hahaha

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com