Thursday, January 5, 2012

Aarrrghh...!!!!

.

Mama dah mula minat Astro ONE-HD! Setiap malam menonton drama Korea yang pandai cakap Melayu...


Adakah dia telah terkena kecubung Korea?






.

11 comments:

mama azfar said...

Nanti saya nak rekemen kat mama Arif channel yg boleh tgk drama Korea secara free! Haha.. Tapi kena tgk online. Sekali tgk, pasti nak lagi.. :p

Aku said...

Syirah!!!!!!
Jangan!!!!!!!!
Nanti aku terasa terpinggir....
orang Korea kurus-kurus... huhuhu

Tijah said...

definasi kecubung plis?

Aku said...

Tijah,
Kecubung... err... sejenis tumbuhan beracun yang boleh memudaratkan... seperti mabuk, muntah2 atau pun halusinasi...

kucingorengemok said...

thangathirai 951 please! kalau ada astro beyond boleh tolong rekodkan & burnkan cerita utk aku sekali :D

tasekM said...

kog,
kalau thangathirai 951 mesti dia tak rasa terpinggir ye dak...?
malah terasa sgt hensem.

keh2.



.

Aku said...

KOG,
Thanga... tak bleh masuk.. tak bleh masuk...

tembak guna satu peluru tapi 10 orang boleh mati tau... kakaka






TM,
Weh.. orang kat Thaga tu banyak bulu... mesti macho... Rajnikan hensem apa..

kucingorengemok said...

hahaha, sakit perut aku baca komen tas!

Aku said...

KOG,
ye la.. ye la.. nanti aku letak muka aku kat cover buku no. 3 nanti...

letak bedak banyak-banyak, baru korang tawww!!

sepa said...

komen TM terbaeeeek... :)

Aku said...

Sepa,
ye laaaaa.........

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com