Friday, January 6, 2012

Account Alert from Maybank !!! ..? aku balasnya dengan F*** YOU... hahaha

.

Selama ini aku cuma lihatnya di dada-dada akhbar. Atau yang paling kerapnya, peringatan tentang email atau SMS yang begini hanya muncul di mesin-mesin ATM. Pada kali ini, aku menerimanya secara email. Bukan sekali dia hantar malah dua kali. Itulah sebabnya hati aku berangin-angin.









Dan aku membalasnya dengan sepoi-sepoi angin lintang pukang... hahaha.


Buat peringatan kepada anda-anda yang mungkin belum pernah menerima email yang sebegitu, perlu diingat, link kepada email tersebut bukan datangnya dari https//:mayban+++ tetapi dari link yang lain.






.

11 comments:

sepa said...

ko balas gak sms tuh. :)

@xiiinam said...

Entahnya...buat rugi 'karen' aja dok balas...:D

Aku said...

Sepa,
itu email... aku balas yang tu la..





Cklah,
geram punya pasal. kalau dapatlah siapa yang buat, kerat 7 jer.... hahaha

tasekM said...

kah2.
patut ko carut bahasa jawa sekali tu beb...



.

Aku said...

TM,
tak bleh... kalau cakap 'butuh', nanti dia ingat aku lagi membutuhkannya (memerlukan) deh.. lagi dia orang henyak aku.... kakaka

Water Lily said...

Banyak kali dapat email gini. just klik spam.

Ada sekali yang hantar fail bervirus.

Yang tu aku betul2 tengah marah ke benda lain.

Aku balas " Dem you ! Go to hell"

Macam kak Lah ckp rasa buang karen plak haha..

Aku said...

Kak Lily,
Saja lepaskan geram.....

Jap, akak dah dapat ke blom Kecubung?

Water Lily said...

Ntah la/ Hari ni aku tak gi ofis sekolah. Aku dok dalam ofis semak aku saja. ha ha.

Aku said...

Kak Lily,
Ooo... berehat ye kak. Takpe, rehat2lah dulu... tapi jangan diterbuai-buai sangat dek perasaan tau..

AZANI said...

agak aku sipeneruma tanjat boboi habis....

Aku said...

Azani,
memanglah....mesti tu.

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com