Saturday, August 18, 2012

Ucapan Selamat Hari Raya 2012

16 comments:

buah kedondong said...

salam aidilfitri
maaf jika adikmu ini ada terkasar bahasa, tersilap bicara
(ADIK???)

Nizam.Ariff said...

BK,
ya dik...
abg pun samalah juga.

amn said...

klik bawah mana? dah rata aku klik....takde entri terkini?


kad raya tu ke?

pakcik pun minta maaf banyak banyak...

selamat hari raya aidil fitri

Nizam.Ariff said...

Azani,
sama-samalah kita...ya pakcik, hehehe

sepa said...

salam aidilfitri, bang.!


*awalnya ucapan eh. :D

Nizam.Ariff said...

sepa,
salam hari raya buat ko juge...

aku buat sticky note kat situ...biarlah awal sikit..

Lady Windsor said...

Awalnya nak wish raya..ok ini pra-wish..baulu hari tu dah jumpa?

ckLah @xiiinam said...

Kluputanku sing okeh okeh, njaluk dingapuro...

tasekM said...

selamat hari raya aidilfitri.
maaf zahir & batin.

maafkan gurauan2 terlampau aku...




.

Nizam.Ariff said...

LW,
aku tak jumpa lagi bahulu kebanggaan aku tu. aku rasa kalau aku nak, aku kena bakar sendiri la...

selamat hari raya.



CKlah,
podo-podolah, mbak ayu ne.
aku pun ndjalok ngapuro seng okeh-okeh yo...




TM,
aku pun selalu terlebih gurau dgn ko. walau pun setahun dua ni aku telah cuba untuk pastikan aku tek bergurau teruk sangat tetapi kadang-kadang i was too excited dan terlepas pandang juga... maafi aku ye..

sudipVSsenduk said...

selamat hari raya, berhati2 di jalan raya ya...

Nizam.Ariff said...

sudipvssenduk,
sama-samlah kita hargai nyawa kita...

jeb said...

Selamat Hari Raya. Ampun Maaf Dipinta. Dari Najib, Dhalila dan Damia.

Nizam.Ariff said...

Jeb,
aku pun sama... mohon maaf.

secangkir madu merah said...

Selamat Hari Raya utk kau dan keluarga.. maaf zahir dan batin ya...

Nizam.Ariff said...

SMM,
aku pun sama ...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com