Saturday, August 18, 2012

Aku tujukan lagu ini untuk...

.



video


Untuk menyemarakkan lagi suasana menjelang lebaran...

Tapi, kita juga patut fikirkan Ramadhan yang menghilang.

Harap-harap kita bertemu lagi Ramadhan tahun hadapan.





.

16 comments:

LelakiSemalam said...

pandai yer....

sepa said...

Petik lagu Happy Birthday laaaa...

:D


.

Nizam.Ariff said...

lelaki semalam,
main2 jer...
boring tak balik kampung lagi...




sepa,
sapa yg besday nih?
ko?

sepa said...

Ko petik je la. Bukan luak pun...

Eh. Ada la. Ko petik la dulu. Nanti aku copypaste. Aku nak tuju kat seseorang. :)

amn said...

hidup jari jemari...

Lady Windsor said...

Eh naper aku x nampak2 video nya, lagu besedey ekk.

Nizam.Ariff said...

sepa,
melodi lagu besday adalah melodi yang paling banyak dinyanyikan oleh penduduk bumi tak kira bangsa...

tapi aku tak nak buat... kakakaka... mintak la lagu yang senonoh sikit...



Azani,
haah... masih hidup... syukur...




LW,
mungkin signal tak kuat kut... atau firewall?

Lady Windsor said...

Sampai la ni aku tak nampak...guna iPad ada firewall ke kau...ntah aku blur sket bab IT ni, yg aku tau blogging je sampai lebam...

tasekM said...

kalau aku mintak lagu jason mraz ko layan tak...?
hehe.




ye la...
ye la...
tau.
tak layan punya...

:D



.

Nizam.Ariff said...

LW,
hmm... kalau youtube boleh, sepatutnya boleh nampak gak ni.. ala takpe la... bukan lagu rawk pun... hahaha





TM,
aku boleh je cuma sapa yg nak nyanyi?
ko?
sepa?

sepa mana main jason mars...
dia main ebiet G.Ade je...

smbotak said...

perbanyakkan la lagu ramadhan. asyik2 lagu raya. si LW ni asyik sangat ada problem bila nak tengok video. dari dulu aku nasihat, pergi mana-mana bawak pc. baru boleh tengok. hahahaa... salam ramadhan.

ckLah @xiiinam said...
This comment has been removed by the author.
ckLah @xiiinam said...

Alaaaaa...mana vokalnya?


Jangan lupa, lepas mandi sunat raya esok, potong kuku tu!


:-)

Nizam.Ariff said...

SM,
ooooo.... bukan amsalah internet la ek di LW tu.... hahaha




Cklah,
alaaa.... aku dah potong kuku hari Jumaat hari tu...

ASH said...

KUKUKUKUKUKUKUK..eeeekkkkk!
.
.
.
itu bunyi ayam berkokok!

Nizam.Ariff said...

Ash,
takpe
janji bukan bunyi katak... keh keh keh

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com