Wednesday, July 10, 2013

Kena potong...

.

Jangan terlupa... nanti kena potong





Ini salah satu cara untuk mendisiplinkan orang...
Untuk bulan puasa, elok lekatkan juga...
"Lupa 'tutup mata', potong pahala..."

Selamat berpuasa semua..




.

12 comments:

t.a.t.a said...

Kalau buka lampu, tambah 1 markah tak?

Nizam.Ariff said...

Tata,
kalau buka lampu, nampak semua cerah... hahaha

t.a.t.a said...

Ye la, tapi dapat markah tak?
Saya teruja nak kumpul markah ni.

Nizam.Ariff said...

Tata,
Yang yang kena potong tu sebab buka lampu lebih masa la tu... kalau tutup lampu yang dapat markah kut... hahaha

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

pastu kena tutup mata la , lagi senang tidur terus...hehe
btw , selamat berpuasa dan beramal ibadah :)

t.a.t.a said...

Haa, kalau tidur masa office hour, berapa markah kena potong?

Nizam.Ariff said...

Nang,
Hahaha.... jimat letrik..

Selamat berpuasa...



Tata,
Itu... itu.... kena potong gaji 10% sekali tidur... amacam?

t.a.t.a said...

10%? Itu baru sekali. Kalau berkali kali kali kali kali kali lagi?

Mampus gue. Raya ni confirm tutup pintu semua.

Nizam.Ariff said...

Tata,
dia maksimum biasanya 2 kali potong je..
kalau dan berkali-kali, kena buang keje la... hahaha

t.a.t.a said...

Oh ye ke?
Yayy.. selamat duit gaji gue.
Okay, raya ni pintu tingkap buka macam biasa ya.

Daddy Ziyyad said...

Orang kata....
Kalau petang2 gi bazar Ramadan...

Silap gaya..
Banyak pahala burn...

:P

Selamat berpuasa bro :)

Nizam.Ariff said...

Tata,
apa selamatnya.. dah kena buang, tak bergaji la.... hahaha



Daddy Ziyyad,
err.. itu sebab tgk barang yang dijual atau sebab tgk 'barang' si penjual? kakaka..

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com