Sunday, October 20, 2013

Rojak pasembor mamak bergerak di seksyen 9 shah alam...

.


Petang-petang pekena rojak mamak + cendol memang mahsyuk...


Rojak Karim...dia parking di seksyen 9, shah alam

Berdepan dengan restoran cili merah..



Agak ramai yang datang makan...makanya rojak dia mampu memenangi selera ramai orang. Kuah kacangnya tidak terlalu manis.

Tapi disebabkan lidah aku dah biasa dengan rojak Mastan Ghani, selera aku masih memilih rojak di Teluk Intan itu...




.

12 comments:

smbotak said...

mana, sebelah plaza masalam kat celah bangunan kedai tu ke?

Nizam.Ariff said...

SM,
bukan... nih kat parking kot seksyen 9... berdepan dgn restoran Cili Merah... belakang hotel concorde

t.a.t.a said...

gerai memang sentiasa di situ atau akan bertukar² tempat?

LydSunshine said...

Mcm familiar je tempat ni. Mamak ni ada kat situ sepanjang hari ke? Nak kirim dgn husband beli ptg karang.

Nizam.Ariff said...

tata,
lori selalu parking situ...tak selalu ada


LydS,
tak pasti ada dari pagi sampai petang.... jenguk2 la...

ummuaidan said...

pd aku rojak style pasembor jugak yg menjai pilihan..:)

sepa said...

mintak dia buat tour satu malaysia, bro.!

bila dah nak sampai miri, luh sound wa.


:)

Nizam.Ariff said...

ummuaidan,
Hahaha... dah tu pun pilihan hati, kan?


Sepa,
tak bleh.... kalau mastan ghani, aku berani sokong...

Daddy Ziyyad said...

kena try jugak mastan ghani ni...baca kali baca review kat blog

che mid said...

dulu selalu ke situ sbb bawa kawan yang mengandung.. asek mengidam rojak dan cendol.. skrg ni tekak asek terasa laksa utara bergerak seksyen 13 pulak..dah dua kali pergi tapi hujan lebat menghalang ku berhenti di situ,, aduh,.

Nizam.Ariff said...

Daddy Ziyyad,
Aku syorkan sangat ko pegi cari mastan ghani yg abang dia...


che mid,
Ada ek? belah mana tu?

athirah husny said...

Masih ada lagi ke mamak ni skrg?đŸ˜‚Teringin nak makan pasembur skrg đŸ˜©

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com