Tuesday, August 19, 2014

The story of Chatcibor

.





Itu chatcibor.
Chatcibor is a flying dragon.
It is called dragon sebab matanya so big dan ganazzz...gamaknya.


Chatcibor selalunya like near to the water.
Tapi di rumah awak does not have pond pun.
Jadi awak pun curious sebab ape chatcibor suke lepak kat situ.


Dah two three days awak nengok chatcibor nenggek situ.
Dia ngintai awak gamaknya.




.

4 comments:

aizamia3 said...

nak berselfie dengan tuan rumahler tu.. ;)

Nizam.Ariff said...

Aizamia.
Kehkehkeh.....

Rai Ourkizuna said...

dulu ada sepupu buat niaya kat minatang ni.. diorang ikan benang kat kaki dia, pastu bagi terbang.. konon2 layan2.. kijamm..

Nizam.Ariff said...

Rai.
Bebudak...takpe...
Sbb dulu kita org pun cucuk ekornya dgn rumput bg berat x terbang jauh...konon2 helikopter...hehe

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com