Saturday, December 3, 2011

Titik-titik noda yang tertinggal dalam dada, guratan hatimu masih ada...

.

Lagu lama tu tapi aku suka liriknya...


untuk Sepa


Untuk siapa-siapa di sana...
 

Untuk siapa-siapa di sini...


Menunggu air menitik, peluh aku juga menitik. Sama cemas, sama panas. Bukan batu karang. Ini cerita air yang keluar dari pili air berkepala kembar.





.

9 comments:

sepa said...

titis air yg berbintang kelasss.!!!
aku nak try la jugak...

*aku rasa kita dah kena fenomena titis air... - ada kena-mengena ngan musim tengkujuh tak.! cer ko tanya dak TM... hehehe...

L said...

hehe.. walaupun aku xphm aku tetap nk komen.. hehe

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

tasekM said...

pergh..
ada bintang!


.

ibundo said...

filter kau dah tersumbat lah tu.

Aku said...

Sepa,
bukan senang nak tunggu bintang berkelip... hahaha


L,
ni ada kesinabungan dengan entri dalam blog kawan-kawan.. hehehe



TM,
Amacam? dah lengkap satu pusingan dgn Sepa... apa tema lepas ni lak?




Kakpah,
Kakpah jahatttttt...! Kita punyalah susah nak adjust air menitis satu-satu tapi nak timing dengan kamera punyalah payah...

Tijah said...

ok aku dah baca. proceed je gua tadahal.

Aku said...

Tijah,
wokeh bebeh... aku teruskan drama tu.. hahaha

-wos- said...

hebatnya!!!

menitik2 air lior aku tengok ko dengan tas ambik gambar cantik2...

tertekan.

Aku said...

Wos,
cepat beli sebijik... jom kita rakam momen-momen dalam hidup. kalau tak momen tu terlepas begitu sahaja...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com