Jom Patin...!
Di restoran yang sama... Temerloh Catering di Dataran Otomobil seksyen 15, Shah Alam.
Pada kali ini aku ambil kepala Patin pula |
Pucuk Ubi masak Tempoyak dan Ceper sebagai ulam |
Gulai Daging Salai, dah siap-siap semangkuk macam ni harganya RM5 |
Mama-muah-muah pilih sayur kanngkung goreng belacan, lauk kongsi-kongsi |
Foto-foto itu sebagai pembuka selera untuk makan tengahari ini.
Sebabnya, aku makan Patin ni pada minggu lepas.
.
9 comments:
Slamat menjamu selera nizam...
sedap tuh ikan patin..feveret aku...
kau panggil ulam tu CEPER?
aku panggil KACANG BOTOL.
Penutup botol kaca aku panggil ceper..:)
hehe.. kite panggil tu keceper.
Ena,
Awak juga....makan sedap2 taw.. hahaha
Ummuaidan,
meh cepat balik Malaysia.... hahaha
Daddy Ziyyad,
Erk.... terbalik pulak?
Oshinz,
Yessss..... kita seguru... hahaha
assalam, ermm, sedapnyer...memang selera kampung betul ni..kene dengan tekak..
Bunda,
yup... tapi kalau patin kolam belaan yang lemak kat perut warna kuning, aku kurang gemar sikit sebab berbau tanah. Tapi kadang2 aku bedal je...
Ceper?aku panggil kacang botol...
LW,
Kacang tu tak ada bentuk botol pun...
kalau ceper tu sebab pepenjuru tu leper... hahaha
Post a Comment