Thursday, July 9, 2009

Hari ke-4 aku di sini...

.

Korang tau tak aku tengah buat apa sekarang ni?

Ini hari ke-4 aku training di sini. Esok kena present. Dan aku pilih tajuk ini:





Blog korang semua aku print-screen dan aku tampalkan untuk menjadi sebahagian dari isi bicara... minta di halalkan...






.

9 comments:

Insyirah said...

Bro memang tak bleh hidup tanpa blog la. Presentation utk training pun nak pilih tajuk berkaitan dgn blog! Kehkehkeh.. :p

ashley said...

Go ahead..make your day..

smile...

addyaholix said...

hidup kau selain mama dan paku payung, mesti kau paling sayang kitorang kan bang? haha!

dan gud luck untuk esok bang nizam!

AZANI said...

pukul habis bro...good luck...

xiiinam said...

Bravo Inspector Shahab!!!
Va...Va...Va...

tasikmerah said...

aku selamat. blog aku sampah!



.

Nizam.Ariff said...

Insyirah,
Material senang cari... korang semua umpama raw data kepada aku.

Ashley,
Thanx...;)

Addy,
Aku memang sayang kat korang semua... mmmuuaahh!

Azani,
Malam Jumaat ni... pukul yang mana satu? Pukul semua tak larat bro...hahaha...

CkLah,
Vannekem... va va.. hahaha

TM,
Data blog ko aku pakai gak... hahaha

kakpah said...

hehe...
(tu je yang aku nak komen)

Nizam.Ariff said...

Kakpah,
terima kasih...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com