Sunday, February 20, 2011

Ayu Jannah...

.


'Jikalau telah tiba waktu yang telah dijanjikan itu, cepatlah anugerahkan sepasang sayap putih untuk Ayu terbang ke langit....' Ayu tadahkan kedua-dua tangannya.

'Dengan sepasang sayap putih itu nanti, Ayu mahu menjadi Malaikat... semula'






Cerita lara Ayu ada di sini...







.

11 comments:

SHIMI said...

Salam bro,
Bahasa tahap tinggi cerita tu. Kagum, dengan realiti imiginasi yang menari dalam mindamu bro

Aku said...

Shimi,
Begitu juga kamu...kadang-kadang cerita kita hampir sama, bro...

tasekM said...

saja la buli aku suruh klik sana klik sini.

teringat kog kata mengong mahawangsa. hahaha... budak meow tu mmg mengong!




.

ashley said...

wei TAS, tak baik kata kat KOG..
lepuk sikit..
.
.
.
AKU,
pinjam bahasa bahasa kamu, buleh?

tasekM said...

aku suka ok word mengong mahawangsa tu... ha ha.

ailebyu meow!






.

kakpah said...

nanti aku datang klik kemudian la. nak cepat ni..

Aku said...

TM,
Aku percaya KOG tu typo mistake tu.. (sangka baik)..

Ashley,
Bahasa-bahasa aku campuran sanskrits dan melayu... ambik la.. pulangkan balik bila dah pakai... hahaha

TM,
Aiik..???
Camner perasaan ko bulih u-turn bila ashley kutuk ko nih?.. ish ish..

Kakpah,
Nak kemana ni kak?... beli sayur le tu...

Kak, kat TanahLencun Putrajaya ada pertandingan memancing kak...

tasekM said...

mana ada aku u-turn.
mengong mahawangsa tu mmg buat aku tergelak.
aku suka.

dan kog tu...
mmg mengong.
aku syak dia gemini juga tu...

ha ha.




.

Aku said...

TM,
Woo.. tuduhan....aku takut meow jadi 'auummm' lak. Aku tak nak campur... hahaha

ckLah said...

...malaikat yang ayu.

(komen sebelum baca....nanti baru klik)

Aku said...

Cklah,
moga-moga kita bisa lihatnya ayu begitu...

Papan Iklan

Papan Iklan
Homestay. Klik Imej

Join

BlogMalaysia.com